click click :)

ya Allah :)

;) terima kasih

Monday, January 16, 2012

Happy Birthday cik Noridayuuu :D

Assalamualaikum.. hari ini kepala saya pening dengan pelbagai fakta Akaun.. rasa nak nangis tadi belajar Akaun kat office.. -__- saya memang tak hebat dan kurang mahir dalam Akaun tiba-tiba je kena handle semua ini.. kejamnya boss saya :( eh eh menyimpang jauh daripada topik yang mahu dibicarakan hari ini.. hari ini hari jadi teman semeja saya, teman ketawa dan nangis saya, teman bergosip saya, teman menghabiskan masa bersama-sama, teman bergaduh saya, teman conteng saya dannn semestinya dia SAHABAT saya :) 
cik NORIDAYU love encik MFMN hahaha :D 
ayu tak dia ? tak kan ? haha
Nama dia Noridayu Mohd Suleiman orang panggil dia AYU a.k.a botak.. haha xD dia ini talkactive bila dia gembira dan bosan .. dia suka bercerita bila dia rindu saya.. hehe.. Dia suka buli saya time sejarah, dia suka conteng buku teks saya , tangan saya guna pen merah dan dia suka ejek saya :P hehe
AKSI MANJA KAMI ^_^
Awak, bila kita dapat buat macam ni lagi erk ? :')
Cik Noridayu saya ini garang tau orangnya.. hehe takdelah.. takde orang akan marah tanpa sebab kan ? saya selalu kena marah dengan dia -__- tetttttt tipu ! dia tak marah saya tapi dia akan senyap seribu bahasa disebelah saya bila dia marah/geram dan sedih.. saya memang takkan ganggu dia bila dia macam ini.. sebab angin dia ini macam CUACA susah diramal..haha.. bila dia senyap saya pon senyap lah.. tiada kawan nak ketawa nak sandar nak usik sepanjang tempoh itu tapi angin dia tak lama .. sekejap je sebab saya tahu dia rindukan saya..haha perasan :P 

meja ini banyak meninggalkan kenangan bersama-sama kami.. dua tahun guna meja ini :) 

hari terakhir duduk sebelah cik noridayu :) dan hari terakhir meja kami berpisah buat selamanya :( 
Bila time Addmath kami suka puji cikgu Hensem kami.. Bila time Sejarah kami taksabar nak tengok baju warna apa cikgu Hayati pakai hari ini bukan belajar subjek apa hari ini haha :D .. Bila time B. Melayu kami suka mengusik Mama kami.. Bila time Math kami tak sabar nak dengar cerita dari cikgu Ratna tapi tak suka bila kena berpecah-pecah kumpulan :( Bila time SainsPertanian kami suka pergi awal ke bengkel sebab nak gosip dengan AbangKhai hehe.. terlalu banyak kenangan yang saya lalui bersama Cik Noridayu :') Macam mana pon sikap dan cara nya dia adalah sahabat saya :') walaupon saya tak mampu untuk menyelami hati dan perasaannya tapi saya akan cuba untuk berada disisi nya walaupon dari jauh :) 
dia nakal dia kuat makan dia suka jalan-jalan dia selalu sakit perut :P dan dia sayang saya..
hahahaha
dan saya Seribu kali sayang kat dia..
Selamat ulang tahun hari lahir sayang.. May Allah Bless youuu.. muah muah.. semoga awak bahagia, berjaya dan gembira dalam setiap perkara yang awak lakukan :) 

saya nak sambung lagi tapi esok saya kerja..so sorry lah cik Noridayu..saya tak mampu nak buat cerpen untuk you cuma karangan ini saja yang mampu.. haha.. 
byeee semua.. Assalamualaikumm :) 

1 comment:

Noridayu said...

tq awak. eh baru pasan masa sekolah dulu kite kurus aa sekarang ni ..............

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...