click click :)

ya Allah :)

;) terima kasih

Sunday, July 10, 2011

kisah seminggu ini..tabahlah hati :)

Assalamualaikum...
penuh tragis minggu ini..jom ikuti kisah seorang budak yang "agak" nakal disekolah sepanjang minggu ini..hehe :D
- ISNIN, 4 Julai 2011 -
~ konon-konon nak puasa sunat hari ini..tapi baru setengah hari aku dah rasa macam nyawa-nyawa ikan je..mak aihh panasnya cuaca sejak dua menjak ni,..tapi alhamdulillah aku,ayu dan hajar mampu bertahan hinggalah ke detik azan maghrib berkumandang :) syukur :') walaupon sebelum kelas bi petang tu terdetik dihati aku dan ayu nak berbuka..haha :D like child..hehe :D~
- SELASA, 5 Julai 2011 -
~ pagi-pagi ada orang tu cakap camni "sejak .............(rahsia :P) semalam awak dah taknak kawan ngan kte lagi ek "..kenapa lah suka pikir negatif wahai seorang insan yang aku sayangi..hikhikhik :D apapapun yg terjadi saya sentiasa sudi jadi seorang kawan untuk kamu :) semua orang buat silap so takkan lah pasal hal tu saya terus taksudi kawan dengan kamu..don't think negative yeah sayang..haha ! ~
~ hari ini aku menerima netbook 1Malaysia..ya Allah ! Alhamdulillah, bersyukur sangat sebab terpilih diantara pelajar-pelajar yang bertuah menerimanya :') Alhamdulillah..terima kasih byk2 wahai Tuhan yang Maha Penyayang :) ~
~ tak pernah2 dibuat orang cikgu BERI SALAM pada anak murid kan ? malu ahh..Ustaz Jazim ar ni, suka buat aku bengang..aduhai...ustaz ustaz ! dengki ahh :P :P :P hihi..sorry ye ustaz, sengaja buat-buat taknampak ustaz lalu kat sebelah saya hari tu..hehe *dengki :D ! aishh,apa kata budak-budak yang dengar kan ? janganlah salah paham ye semua..ustaz Jazim memang suka nyakat orang = =' ~
- RABU, 6 Julai 2011 -
~ dikesempatan ini nak ucapkan selamat ulang tahun hari lahir ya wahai CikNurAinArif ,my monitor of 5UKM :) may Allah bless your life :D ~
~ mood aku belajar sn pertanian hari ini terganggu gara-gara En. Khairussalleh dan Ustaz Jazim..apa entah yang dorang bebual pasal aku kat "port" belakang bengkel tu..tak suka ahh rahsia aku dikelas diketahui oleh guru-guru lain..aishh sabar je lah = =' ~
~ daripada pagi sampai malam kamu buat saya tersenyum hari ini :) setiap soalan yang kamu tanya saya selalu jawab main-main kan ? maaf ye..saya taknak terus hanyut dengan setiap kata-kata manis daripada mu..terima kasih again :D ~
~ my sweetsour saya ajak tengok wayang..weet weet weet :) :) :) ~
- KHAMIS, 7 Julai 2011 -
~ saya rindu dia :'( siapa ? ustazah Alizah ! saya dah mula rasa kehilangan dia sejak berapa hari dia pergi sana..saya risau akan keadaanya disana..dia mengerjakan tawaf dalam keadaan suhu 50'c..satu cabaran yang besar kan ? moga dia terus tabah disana :') nak tengok tak gambar ustzh ? makin berseri-seri wajahnya tau :)

her family :)


p/s : pelajar-pelajar TSNI ,tolong doakan kesihatan Puan Alizah serta keluarganya disana ye :) moga mereka sekeluarga selamat pulang ke tanah air :) tentu ramai yang sedang merinduinya kan ? we miss you <3
- JUMAAT, 8 Julai 2011 -
~ Satu peristiwa yang sangat mengejutkan buat semua warga TSNI..semoga kejadian ini tidak berulang lagi..ya Allah mohon perlindungan Mu daripada syaitan,jin dan iblis serta sekutunya daripada menguasai diriku..sesungguhnya mereka juga makhluk ciptaan mu..tenteram lah hati..insya Allah, perlindungan Allah sentiasa bersama kita :) ~
- SABTU, 9 Julai 2011 -
~ Tiada apa yang istimewa hari ini..K.O.S.O.N.G je aku rasa hari ini..satu hari duduk rumah..tapi satu kerja aku tak mampu siapkan..aishhh ! pehal entah..aduhaii ~ 
- AHAD, 10 Julai 2011 -
~ esok 11 hari bulan kan ? almost 3months je semua ni bertahan..ya Allah, ia benar-benar menguji aku..tapi kali ini aku harap aku benar-benar kuat untuk hadapinya..dalam 3bulan itulah ,aku tersenyum setiap hari kesekolah,pagi-pagi ada orang ucap selamat pagi..rasa berkobar-kobar nak pergi sekolah kan kalau hari-hari dapat ucapan macam tu..hehe :'D tapi itu semua dah berlalu..benda dah lepas kan ? terima kasih ya Allah anugerahkan aku seorang kawan seperti nya..selalu buat aku tersenyum gembira memahami dan perhatin terhadapku selama ini :') ~
~ saya ulangi sekali lagi " tak meseg tak bermakna tak ingat kat kamu selalu " sorry for all :) maafkan saya suka bagi jawapan yang kurang memuaskan..maaf ! jawapan yang sebenar biarlah tersimpan dalam hati ini.. jaga diri..:)

baiklah..itu je hasil tinta aku hari ini...bye all..
doakan saya :') 
assalamualaikum...
fazilah94

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...