click click :)

ya Allah :)

;) terima kasih

Sunday, November 27, 2011

Selamat Ulang Tahun Hari Lahir CikAmal saya :)

Assalamualaikum..Hai Semua ! :D
ada rindu saya tak ? hihi
saya nak buat post special untuk Teman Istimewa saya..*ceh ceh ceh macam boyfriend lah pulok xP hihi
Cik Nur Amalina Yasmin binti Zulkoad :)
21 November 1994 :)
hahh inilah dia.. Teman Istimewa saya tu.. kenapa saya cakap dia Teman Istimewa ? sebab sekarang saya dah susah nak jumpa dia macam selalu.. Awak, kita rinduuuuuuu sangat kat awak :') Kalau lah kita boleh pusingkan balik masa, kita tak mahu awak pergi tinggalkan TSNI tahun lepas :/ tapi kita tahu Masa Depan awak ada ditangan awak.. Alhamdulillah, kita bersyukur walaupon awak jauh daripada kita tapi kehidupan awak disana semakin hari semakin banyak telah menjadikan awak semakin tabah kan ? kita yakin kawan kita ni seorang yang KUAT :) semoga semangat awak akan ada juga dalam semangat kita :) awak lepas SPM kita jumpa tauuu ! kita rinduuu.. lama kan kita tak jumpa ? tak borak-borak , tak usik-usik awak.. :') awak, kita minta maaf tau pasal tempoh hari, tak terniat pon nak lupa tarikh ini.. I'm So Sorry.. kita rasa macam dah buat silap yang sangat besar.. i didn't mean it :( 
Sempena ulang tahun hari lahir awak yang ke 17tahun , saya doakan semoga awak panjang umur, murah rezeki, sentiasa TABAH , selalu diberkati dan sentiasa berada dibawah Rahmat&Kasih Sayang Nya :') AMIN ya Rabbal al Amin.. !
Lastly, I Love You  Cik Seng*t saya, hihi
 Awak kawan Dunia Akhirat kita :) insya Allah ! :D
yang ikhlas ; Cik ChokiChoki xP
wassalam :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...