click click :)

ya Allah :)

;) terima kasih

Saturday, February 19, 2011

today i'm a sweet seventeen girl ;) hehe

Assalamualaikum...
firstly..ALHAMDULILLAH diatas rahmat dan kasih sayang Nya 
selama aku 17tahun didunia ini + 9bulan10hari ;D
terima kasih ya Allah :'D
mari mari birthday girl mahu bercerita tentang hari ini..:D
my mum
terima kasih mak utk hari ini ;)
akak tak harapkan apa2 pon lah..akak cuma harap kasih sayang dan sokongan yg padu serta DOA dari mak yang tak pernah putus utk anakmu ini..
insya Allah akak cuba jadi seorang anak yg solehah .. iloveyou 
THANKS being THE BEST MUM for me ;)
my adviser(PUAN ALIZAH)
terima kasih banyak2 utk hadiah dan apa yg ustzh dah buat utk saya hari ini..
saya terlalu menghargai ;) rasa terharu sgt..
bg saya hampir 4tahun ini bukan satu jangka masa yg pendek utk saya..
BANYAK dan MACAM2 sy belajar dr ustzh..terima kasih..
dan bukan satu perkara yg mudah utk saya lupakan semua ini..
terima kasih BANYAK utk hadiah dan masa yg ustzh luangkan utk saya hari ini ;) saya terharu :') 
iloveyou 

noridayumsuleiman NMS !
tuan puteri ku..terima kasih apa yg anda tulis di blog anda klik here..
thnks being my superbbestfriend ;D 
iloveyou lah..aku akan sntiasa juga berada dismping kau ..i always have a time for you ;)iloveyou 
hajar CUN
awok..terima kasih ea sudi jadi kawan kte..hehe..aku akan sentiasa cuba untuk menjadi kawan dan shabat yg terbaik utk semua..insya Allah..thnks for all..iloveyou 
 dianalif..eh salah :P 
the "not silent girl" ...hehe..gurau je..
terima kasih utk ucapan dan kesudian mu menjadi teman ku ;)
urmm ! aku tak harapkan apa2 la aku tak kisah pon kau org keberapa yg wish aku..
bg aku semua adalah YANG PERTAMA ;) jangan marah ea..;)
cuma aku harap semoga persahabatan kita sentiasa dirahmati dan berkekalan..iloveyou 
susiana "H'' hehe
doe..terima kasih sudi doakan aku dan dia dan dia..hehe..insya Allah semoga semua akn menjadi sedia kala..
beb terima kasih diatas tunjuk ajar kau pd aku selama ini..walaupon agak garang tetapi anda terbaik ! heee ;D
iloveyou 
to my FATHER and ALL my BROTHER
terima kasih wahai semua BODYGUARD ku..hehe..terima kasih diatas pemberian dr kalian ..ada yg bg duit,makanan dan lain2..terima kasih ABANG ABANG..hehe :D :D kalian MEMANG TERBAIK !
ilovesomuch all of YOU 
hafizee ramli
my friend..terima kasih untuk video yg sgt comel utk aku tadi..hehe..kau memang lah suka dengki aku tau..:P anyway kau selalu cuba buat aku tersenyum dan menjaga hati aku..semoga persahabatn kita akan kekal hingga akhir hayat..jika kau ada masalah..just tell me..insya Allah i always support YOU ;)
amalinayasmin
hai my sweet friend..terima kasih sebab bersusah payah sanggup wish saya..tak sangka walaupon anda sudah berasrama tetapi anda masih ingat kat saya..ouhh no..saya terharu lah Sahabat :') iloveyou 
sarjan FATME
woot woot,..hehe..hai sarjan..terima kasih sudi wish pbt Siti Norfazilah ni.hehe..tak sangka lah..hehe..semoga srjan sentiasa gembira dan menjaga BUAH HATI dengan baik dan menyayanginya seikhlas hatimu ..;)
tak kisah lah takde hadiah dan wish lambat ke apa..anyway THANKS AGAIN ;)
to ALL my teachers
terima kasih bebanyak banyak kepada guru-guru yang sudi wish saya hari ini..insya Allah smoga doa dan ucapan dari smua akan menjadikan saya seorang pelajar yang berjaya dari segi sahsiah dan akademik..insya Allah..amin ;)  iloveyou 
 to ALL my FRIENDS
terima kasih kepada semua yang sudi mengucapkan dan menyanyikan lagu happy birthday kepada ku ;) rasa diri dihargai semua ..thanks a lot..semoga kalian sentiasa diberkati Nya ;) iloveyou 
hanya ini yang mampu aku kongsikan kepada semua tentang my special day..Alhamdulillah sudah 17tahun aku..makin hari makin meningkat angka ini..uhhh ..semoga SPM 2011 dapat aku lalui dengan tenang dan memperolehi keputusan yang terbaik atas usaha aku sendiri ;) kepada semua terima kasih bebanyak ;)
tanpa kalian siapa saya ;)
ASSALAMUALAIKUM ;)

1 comment:

adrina razali said...

hey , happy birthday girl .
May godd bless u & good luck in spm :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...